Informații de contact

Alte informații

Domiciliul fiscal: JUD. Covasna, MUN. Tărgu Secuiesc, str. Bem Joszef, Nr. 51

Codul de Înregistrare Fiscală (CIF): 25542554

Bank: BRD - Cod Iban: RO16BRDE150    SV18978341500    SWIFT: BRDEROBU

---------------------------------------

Adrese:

RO-527112 Mereni
Strada Principală nr. 254/A.
Jud. Covasna
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

---------------------------------------------


 

Rancz Sándor

Rancz SándorMă numesc Rancz Sándor, am văzut lumina zilei in Târgu Secuiesc (in Transilvania, România). Copilăria mi-am petrecut-o la Mereni, unde urmând exemplul de-o viaţa al tatălui meu, încă de mic copil am îndrăgit pădurea şi vieţuitoarele care-l populează. Drumeţiile de atunci în munţii din zonă mi s-au întipărit adănc în suflet, iar amintirile lor le păstrez şi azi. Probabil datorită acestor amintiri şi până-n prezent particip - sau organizez - cu mult drag la astfel de acţiuni de deconectare.
În ultimele decenii întreaga mea viaţă a decurs în jurul vânătorii. Am participat la o serie de vânători atât în ţară, cât şi în străinătate. Mulţumită experienţei mele, am putut lua parte la organizarea şi desfaşurarea multori acţiuni vânătoreşti. Am făcut acest lucru, în primul rând, pe teritoriul României şi cu precădere pentru oaspeţi străini. Succesul acestora este demonstrat de revenirea oaspeţilor noştri. În cursul acestor ani am reuşit să-mi stabilesc scopul vieţii mele, şi anume: păstrarea valorilor naturale prin gospodărirea şi administrarea fondurilor mele de vânătoare.
Cu profunde cunoştinţe de specialitate, de peste un deceniu, cu amplă experienţă şi mare-mare ambiţie îi aştept pe actualii şi viitorii noştri vânători pentru a le satisface toate cerinţele.
 

Rancz Sándor
Director

Tel.: 0040 728 821 199

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Limbi: Germană, Română, Maghiară

Magyari Attila

Magyari AttilaM-am născut pe data de 4 iulie 1988, la Odorheiu Secuiesc. Şcoala elementară şi cea liceală le-am terminat în oraşul natal: la Şcoala medie „Kós Károly” am studiat turism şi contabilitate, iar în cursul practicii am lucrat ca şi chelner şi recepţioner la restaurantul şi hotelul „Gondűző”.
După terminarea facultăţii de geografie-turism din cadrul Universităţii „Babes-Bolyai” din Cluj, şi după susţinerea lucrării de diplomă, mi-am continuat studiile la Universitatea ”Silkeborg Hojskole” din Danemarca, universitate cu studii comasate unde am învăţat structurarea organizaţiilor şi dezvoltarea comunităţilor. Tot în cursul anilor de studiu am lucrat ca practicant la Pensiunea Pethő, în Munţii Harghitei, apoi am participat la proiectul Drumul Fructelor din Odorheiu Secuiesc, ulterior, în Elveţia, în cadrul proiectului Taberei de vară Jungwacht Blauring Jubla de la Kreuzlingen am participat ca voluntar şi am fost unul dintre colaboratorii Hotelului Kulm.

 

Magyari Attila
Responsabil pentru relaţii internaţionale.

Tel.: +4074-128-9793

Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Limbi: Engleză, Română, Maghiară

Hotel Atrium

Hotel Atrium

Hotelul ATRIUM*** este un hotel nou, fiind o construcţie cu un design inedit, menit să adauge stil şi rafinament pe întreaga durată a şederii oaspeţilor noştri. Conceput cu un spaţiu deschis în interiorul său, hotelul ATRIUM reprezintă atât un loc ideal de recreere şi odihnă, cât şi un spaţiu liniştit pentru derularea unei întâlniri de ...Gyromania

Gyromania

Este un aparat modern de zbor, care pe lângă caracteristicile lui de utilizare diversificată, preţ de funcţionare scăzut, zbor special, astăzi este instrumentul de aviaţie cel mai sigur din lume! Gyro nu se vrea înlocuitor nici pentru avion şi nici pentru elicopter, şi totuşi îşi demonstrează “capacitatea” excepţională în mai multe domenii...Retro Steak House

Retro Steak House

Ceea ce face ca Retro Steak House din Odorhei să fie una dintre cele mai bune locuri pentru a savura un steak original și vinuri de calitate, este nu numai selecția de steak-uri gourmet, ci și restaurantul care oferă într-adevăr combinația a câteva calități esențiale.