Kapcsolati infó

Egyéb információk

Domiciliul fiscal: JUD. Covasna, MUN. Tărgu Secuiesc, str. Bem Joszef, Nr. 51

Codul de Înregistrare Fiscală (CIF): 25542554

Bank: BRD - Cod Iban: RO16BRDE150    SV18978341500    SWIFT: BRDEROBU

---------------------------------------

Címek:

527112, Kézdialmás,
Fő utca 254/A.
Kovászna megye
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

---------------------------------------

Rancz Sándor

Rancz SándorNevem, Rancz Sándor. 1970-ben Kézdivásárhelyen (Románia, Erdély) láttam meg a napvilágot. Gyerekkoromat Kézdialmáson töltöttem, ahol édesapám életvitelének befolyására már kisgyermekként megszerettem az erdőt és a benne élő vadvilágot. Az akkori hegyvidéki túrák mély nyomot hagytak bennem, amit a mai napig is az emlékeimben őrzök.  Ezen élményeknek köszönhetően a mai napig szívesen veszek részt, vagy szervezek hasonló kikapcsolódási megmozdulásokat.

Az utóbbi évtizedekben az életem a vadászat körül forgott. Számos vadászat résztvevője voltam bel- és külföldön egyaránt. Tapasztalataimat felhasználva, nagyon sok vadászat megszervezésének lebonyolítását vállaltam magamra. Ezt elsősorban Románia területén és nagyrészt külföldi vendégek számára. A sikereimet igazolják az óta is folyamatosan visszatérő vendégeink. Ezen évek alatt megfogalmazódott bennem egy életcél, ami a természeti értékek megőrzéséről szól a saját vadaskertem működtetésével.
Több mint egy évtizednyi mélyreható ismerettel, széleskörű tapasztalattal és nagyon nagy ambícióval várom, hogy meglévő és leendő vadászvendégeink igényeit kielégítsem.

Rancz Sandor

Vadgazda

Tel.: 0040 728 821 199

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Beszélt nyelvek: Német, Román, Magyar


 

Magyari Attila

Magyari Attila1988. július 4-én születtem, Székelyudvarhelyen. Elemi és középiskolai tanulmányaimat ugyanitt végeztem, a Kós Károly Szakközépiskola turizmus és könyvelés szakán, a szakmai gyakorlatokon pincérként és recepciósként dolgoztam a Gondűző Szálloda és Étteremben.
A kolozsvári Babes-Bolyai Tudományegyetem, földrajz-turizmus szakának elvégzését és államvizsga-dolgozatom megvédését követően a dániai Silkeborg összevont oktatási rendszerű főiskoláján, a Silkeborg Hojskole-n szervezetépítést és közösségfejlesztést tanultam. Iskolai éveim alatt gyakornokként dolgoztam a Pethő Panzióban, a Madarasi Hargitán, majd az Udvarhelyszéken megvalósított Gyümölcs Út projekt résztvevője, majd a Svájcban, a kreuzlingeni Jungwacht Blauring Jubla Nyári tábor-projektjének önkéntese és a Kulm Hotel munkatársa voltam.

Magyari Attila

Nemzetközi kapcsolattartó

Tel.: +4074-128-9793

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Beszélt nyelvek: Angol, Román, Magyar

Hotel Atrium

Hotel Atrium

A kézdivásárhelyi Atrium szálloda ideális lehetőségeket biztosít a pihenésre, de ugyanakkor kitűnő választás egy nagyobb rendezvény – esküvő, konferencia, cégbuli, stb – megszervezésére is.A szálloda étterme román és nemzetközi fogásokat szolgál fel. A vendégek feltöltődhetnek az edzőteremben vagy lazíthatnak a szaunában és a pezsgőfürdőben.Gyromania

Gyromania

A gyrocopter napjaink egyik legelmésebb repülőeszközei közé tartozik. A repülőgép és a helikopter keresztezéséből született. Sok változatnál a kabin nyitott, ezért zavartalanul, több irányba lehet fotózni, videózni, vagy csak élvezni a panorámát és a repülést. Mindenképpen próbálja ki ezt a feledhetetlen élményt nyújtó repülési formát, vagy lepje meg családját, barátait, ismerőseit egy repülőuttal.Retro Steak House

Retro Steak House

Éttermünkben házias és különleges ételekből, széles italkínálatból választhat minden kedves vendégünk. Várjuk az igényes gasztronómia híveit, akik nyitottak az izgalmas ízek iránt. Széles kínálatukban számos reggeli fogás, húsételek, levesek és különleges desszertek találhatóak. Reggeliző vendégeinket egy-egy csésze zamatos kávéval, illetve igény szerint teával ajándékozzuk meg.